Hackonology Forums
converse chuck taylor all star - Printable Version

+- Hackonology Forums (https://hackonology.com/forum)
+-- Forum: General (https://hackonology.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Forum: Free Promotion (https://hackonology.com/forum/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Thread: converse chuck taylor all star (/showthread.php?tid=1480)converse chuck taylor all star - Perferinga - 11-25-2021

För att fira sitt femte år som stöd för Pride Month, kommer Chat att släppa ytterligare por otro lado en "Pride"-kollektion med dess klassiska Chuck 70 och Place Taylor All Star-silhuetter. Utöver sortimentet har etiketten även lagt till ett urval av plagg och accessoarer. Linjens utbud har regnbågsfärgerna från flaggan "More Colouring, converse chuck taylor all star More Pride", som även inkluderar en extra brun och svart rand som representerar Latinx och Svarta HBTQIA+-gemenskaper.

När vi flyttar in i mitten uutav mars, ser vi ett antal vår- och sommarvänliga skosläpp, inklusive nya sandaler från Balenciaga och Proenza Schouler x Birkenstock. I vår senaste BAE Bulletin lyfter vi fram några converse chuck 70 uutav de bästa dropparna att se fram emot home här veckan. Converse om introducerat en ny CX-teknik som erbjuder extra dämpning och komfort för bärare. Inom sminkområdet släpper KKW Beauty en ny samling av ögonskuggspaletter och läppglans som kommer i neutrala och jordnära toner.

converse classic chucks -silhuetter om omarbetats och omarbetats uutav den brittiska återförsäljaren STOP. i ett helt nytt samarbete. Myntade "Blueprint"-paketet, fr?sch hud SLUT. x Converse shoes release inleder deras första partnerskap under det nya decenniet och har inspirerats av de ursprungliga planerna för END. s flaggskeppsbutik i Soho, London. Converse-klassikerna har omtolkats på två unika och olika sätt. Båda representerar likheterna emellan skor och arkitektur.

Chat har gett sin klassiska, låga sneaker en praktisk uppdatering: nya Chuck Taylor All Star Pocket Put on OX har ett inbyggt fannypack. Den lilla väskan lindas runt halsen på skon och är stämplad med en All Star-etikett som vanligtvis är reserverad för tungan. Den nya stilen kommer i färgerna "Röd/Gul" och "Svart", båda versionerna har en klassisk ovandel i canvas. ”Red/Yellow” ser en crimson kropp med en bananfärgad hälrand och matchande gul fannypack och ”Black” förblir masse ner till yttersulan. Until eventually  converse jack purcell  förmån för snören väljer båda sneakers ett slip-on-system.